Onze tenten en inrichting

Op camping Stortemelk midden in het duin op een beschut plekje (vak Blauw) staat onze Vergrote Zeearend. De tent is compleet ingericht en biedt slaapruimte aan vier personen. Daarnaast staat onze Kapmeeuw die makkelijk ruimte biedt aan 2 personen.

De grote tent bestaat uit drie delen; 2 zijtenten (slaap) en een grote middentent die dient als woonruimte. Hierdoor wordt grotere privacy gecreëerd in de slaaptenten.

De tent staat op een plek zonder stroomvoorziening maar we bieden toch stroom aan dmv zonne-energie. Met het zonnepaneel en de accu heb je eigenlijk altijd genoeg stroom beschikbaar voor al je digitale apparaten.

Daarnaast heb je beschikking over een stille koelkast op gas en een kookfornuis op gas. Uiteraard is de tent ingericht met tafel en stoelen en complete uitzet.

Alle bedden zijn volwaardige bedden met matras, ook in de bijtent. Je hoeft alleen je eigen linnen- en beddengoed meenemen of huren.

Locatie

De tent staat op vak Blauw tussen toiletgebouw 5 en 6 op zo’n 100 meter van de strandopgang. De plek is rustig gelegen en met veel ruimte en privacy. Klik hier voor een nauwkeurige plattegrond.

Belangrijk (1)

Kamperen is wat anders dan een huisje of hotel. Voor mensen die niet per se zoeken naar een tent is het belangrijk om te weten dat bij kamperen het kan voorkomen dat je actief moet ingrijpen om de tent te beschermen tegen de storm. Wij zijn dan ook op zoek naar enigszins ervaren kampeerders. Het liefst met Stortemelk-ervaring.

Onze tent is een particuliere tent. Dit betekent dat het niet standaard voor de verhuur is ingericht, maar naar persoonlijke voorkeur. Verhuur gaat op basis van goed vertrouwen. Het kan voorkomen dat wijzelf tussendoor niet aanwezig zijn geweest om de tent te checken en dat vorige huurders niet alles in goede staat hebben achtergelaten. Wij zijn dus ook niet aanwezig bij aankomst.

Schoonmaken en borg

Wij vragen sinds een aantal jaar 50 euro borg voor de schoonmaak. Aangezien wij er niet altijd bij zijn, kunnen wij niet controleren of de tenten weer netjes worden achtergelaten. Het is helaas voorgekomen dat de tent niet werd schoongemaakt.

Als de tent niet schoon is, ontvangt de volgende gebruiker die 50 euro voor schoonmaakwerkzaamheden.

Verdere info
 
Eenmaal bij de tent, zou ik graag willen dat je goed kijkt hoe de tent erbij staat. Zo zou de tent er ook bij moeten staan bij vertrek (zie ook foto’s op deze site).
Is de staat van de tent niet naar verwachting? Maak dan foto’s van wat je aantreft.
 
bagage
 
Je kunt je bagage laten vervoeren vanaf de veerboot in Harlingen. Zet ze op de “Stortemelk-kar”. Ze halen desgewenst ook weer de bagage op bij vertrek. De bagage dient dan wel op een bepaalde tijd worden neergezet aan het paadje langs de tent. Vraag anders hierover aan de vervoerder.
 
kampwinkel
 
Er is een kampwinkel aanwezig op de camping met een uitgebreid assortiment. Als een gasfles leegraakt tijdens je verblijf, dan kun je deze inruilen bij de kampwinkel. Maak een foto van de bon en stuur die naar mij toe, dan maak ik het geldbedrag aan je over.
 
Belangrijk (2)
Wees alsjeblieft voorzichtig met het tentdoek en de ritsen. Zet geen spullen tegen het tentdoek, dat veroorzaakt lekkage en scheuren. Geen zeepsop op de tent, en geen open vuur.
 
vertrek
 
Neem tijd om de tent goed achter te laten. Dit kost altijd meer tijd dan gedacht, is onze ervaring. Nog even de afwas, de bagage inpakken en op tijd bij het weggetjes zetten, de tent netjes achterlaten en goed dicht doen. Reken een half uur om terug te lopen naar de boot, dan ben je ruim op tijd. (wandeling duurt ca. 15 minuten).
 
 
linnengoed
 
Linnengoed kun je huren op http://www.visitvlieland.com/linnenservice/.